1. Despre MCARS.RO și Politica de Retur: MCARS.RO, parte a MARIUS CATALIN MEDIA NETWORK SRL, își propune să ofere clienților săi servicii de calitate și satisfacție deplină. Această Politică de Retur este concepută pentru a vă oferi încredere și siguranță atunci când achiziționați produse de pe site-ul nostru.

2. Dreptul de Retur:

  • Conform legislației din România, clienții MCARS.RO au dreptul de a returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii, fără a fi nevoie să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele de returnare.
  • Produsele returnate trebuie să fie în stare intactă, complet funcționale și să nu prezinte semne de utilizare excesivă sau deteriorări cauzate de client.

3. Procedura de Retur:

  • Pentru a beneficia de dreptul de retur, clienții sunt rugați să ne contacteze în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii și să solicite returnarea produselor.
  • Produsele trebuie returnate în ambalajul original, însoțite de toate accesoriile și documentele primite la momentul livrării.
  • Costurile de returnare vor fi suportate de către client, cu excepția cazului în care produsul livrat este defect sau neconform cu comanda plasată.

4. Verificarea și Aprobarea Returului:

  • Odată ce produsele returnate ajung la depozitul nostru, acestea vor fi verificate pentru a se asigura că îndeplinesc condițiile de retur menționate anterior.
  • În cazul în care produsele sunt conforme, vom aproba returul și vom proceda la rambursarea contravalorii produselor în termen de 14 zile calendaristice de la primirea solicitării de retur.

5. Excepții de la Dreptul de Retur:

  • Produsele personalizate sau care prezintă semne clare de utilizare sau deteriorare nu pot fi returnate conform legislației în vigoare.

6. Contact:

  • Pentru a solicita un retur sau pentru orice întrebări suplimentare legate de procedura de retur, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@mcars.ro sau prin intermediul formularului de contact disponibil pe site-ul nostru.

Această Politică de Retur intră în vigoare începând cu data de 08 martie 2024 și este în conformitate cu legislația în vigoare din România privind drepturile consumatorilor. Ne angajăm să facilităm procesul de retur și să asigurăm satisfacția deplină a clienților noștri.