Intrebari frecvente

Care sunt modalitățile de plată acceptate pe MCARS.RO?

Acceptăm plata cu cardul bancar (VISA, Mastercard, etc.), transfer bancar și plata la livrare (cash sau card).

Care sunt termenii și condițiile de livrare pentru comenzile plasate pe MCARS.RO?

Termenii și condițiile de livrare pot varia în funcție de produs și destinație. În general, livrările sunt efectuate în întreaga Românie prin intermediul curierului GLS 24H. Costul și termenul de livrare vor fi afișate în timpul procesului de comandă.

Pot returna produsele achiziționate de pe MCARS.RO și care sunt pașii de urmat în acest sens?

Da, clienții noștri au dreptul de a returna produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii, conform legislației românești. Pașii de urmat pentru returnare sunt: contactarea echipei noastre de asistență clienți, returnarea produsului în ambalajul original și aprobarea returului de către echipa noastră.

Cum pot verifica statusul comenzii mele și să urmăresc livrarea coletului?

Pentru a verifica statusul comenzii și a urmări livrarea coletului, puteți utiliza numărul de urmărire primit în confirmarea comenzii. Acesta vă permite să monitorizați stadiul livrării în timp real prin intermediul site-ului de curierat.

Aveți un program de loialitate sau oferiți reduceri pentru clienții fideli?

Da, la MCARS.RO apreciem loialitatea clienților noștri. Avem un program de loialitate care oferă beneficii și reduceri exclusive pentru clienții fideli. De asemenea, periodic oferim promoții și oferte speciale pentru a răsplăti și încuraja fidelitatea clienților noștri.

INFORMATION ABOUT US

CONTACT US FOR ANY QUESTIONS