1. Despre MCARS.RO și Politica de Livrare: MCARS.RO este un magazin online specializat în comercializarea unei game variate de accesorii auto, dedicat pasionaților și proprietarilor de vehicule din întreaga Românie. Suntem o divizie a MARIUS CATALIN MEDIA NETWORK SRL, o societate de naționalitate română, cu sediul social în Gaesti, Dambovita, Strada Trandafirilor nr. 60. Înregistrată în Registrul Comerțului Dambovita sub nr. J15/753/2021 și având codul fiscal RO44267078.

Această Politică de Livrare stabilește modalitățile și termenele prin care efectuăm livrările către clienții noștri și reflectă angajamentul nostru față de servicii de calitate și satisfacția clienților.

2. Livrarea comenzilor:

  • Comenzile plasate pe site-ul MCARS.RO vor fi procesate și expediate exclusiv prin intermediul serviciului de curierat GLS 24H, garantând astfel rapiditate și fiabilitate în livrare.
  • Ne angajăm să livrăm comenzile în cel mai scurt timp posibil, iar termenul de livrare va fi afișat în timpul procesului de comandă, ținând cont de disponibilitatea produselor și de destinația finală a livrării.
  • Costurile de transport vor fi calculate în funcție de greutatea și dimensiunile produselor, precum și de destinația finală a livrării și vor fi afișate în timpul procesului de comandă.

3. Termene de livrare:

  • Ne străduim să respectăm termenele de livrare afișate în timpul procesului de comandă. Totuși, termenul estimat de livrare poate fi influențat de factori externi, precum condițiile meteorologice sau alte situații neprevăzute, în acest caz, vom ține clienții noștri informați cu privire la orice modificări.

4. Confirmarea și primirea comenzii:

  • În momentul livrării, clienții sunt rugați să verifice integritatea coletului și să se asigure că produsele sunt conforme cu comanda plasată.
  • În cazul în care coletul prezintă semne de deteriorare sau produse lipsă, clienții sunt încurajați să refuze primirea și să contacteze imediat echipa noastră de relații cu clienții pentru a soluționa situația în cel mai scurt timp posibil.

5. Contact:

  • Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de livrare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@mcars.ro sau prin intermediul formularului de contact disponibil pe site-ul nostru.

Această politică de livrare intră în vigoare începând cu data de 08 martie 2024 și reflectă angajamentul nostru față de servicii de calitate și satisfacția clienților noștri.